Астропланетариум Levenhuk Star Sky P9

 • Марка: Levenhuk
 • Кат. номер: 80340

Астропланетариумът Levenhuk Star Sky P9 ще зарадва любителите на космоса на всички възрасти! Това е един необичаен проектор на космоса във формата на астронавт със скафандър. Устройството може да осъществява два вида проекции: светодиодите създават цветен шаблон на мъглявини, а лазерът показва изображение на звездното небе. Яркостта на двата вида проекции може да се регулира. Можете да променяте настройките, без да ставате от дивана: комплектът включва устройство за дистанционно управление. Насладете се на изгледа на звездното небе, преди да си легнете, докато прекарвате време със семейството или по време на празнично парти!

 

В режима „Мъглявини“ можете да регулирате цвета и скоростта на проекцията. При режима „Звезди“ има опция „Постоянно светене“, както и опция „Ритмично пулсиране“, която ще кара звездите да се включват и изключват периодично. Скоростта на пулсирането може също да се регулира съобразно личните Ви предпочитания. Друго предимство на Levenhuk Star Sky P9 е таймерът, който може да се настройва на два различни интервала от време.

 

Основни характеристики:

 • Голяма площ на проектиране – до 80 m²
 • Режим „Мъглявини“ с регулиране на цвета и скоростта
 • Режим „Звезди“ с опция „Ритмично пулсиране“
 • Дистанционно управление; индикатор на таймера

 

Комплектът включва:

 • Астропланетариум
 • USB кабел
 • Устройство за дистанционно управление
 • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
Levenhuk_Astroplanetarium-Star_Sky-P9-Product_Manual.pdf
89,95 лв.
Базова цена: 89,95 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Материал
Пластмаса
Размер на опаковката
25 x 13 x 11 см
Тегло с опаковката
0,635 кг
Гаранция
10 години
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

 • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

 • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.