Астропланетариум Levenhuk Star Sky P1

 • Марка: Levenhuk
 • Кат. номер: 80337

Миниатюрният астропланетариум Levenhuk Star Sky P1 е идеалният декор за всеки интериор! През нощта може да функционира и като нощна лампа с уникален външен вид. В комплекта на устройството са включени шест сменяеми комплекта от филми с различни визуални ефекти на космическа тематика. Създадените от светодиодния проектор изображения могат да се гледат директно върху стените или върху тавана на стаята. Астропланетариумът има таймер, който е много полезен за включване на проекциите преди лягане.

 

За да получите най-голям контраст и ясно изображение, изключете светлината, поставете астропланетариума на разстояние 1,5–2 метра от плоска повърхност за проектиране и включете избраната проекция. Едно от предимствата на модела Levenhuk Star Sky P1 е неговият режим на въртене: неподвижните или движещи се цветни проекции ще създадат ефектна гледка. Освен това може да се настройва цветът на проекцията.

 

Основни характеристики:

 • Мини проектор с интересен дизайн
 • Шест комплекта от филми с различни визуални ефекти
 • Опции за въртене и таймер
 • Избор на цветови режим

 

Комплектът включва:

 • Астропланетариум
 • Комплекти от филми – 6 бр.
 • Micro-USB кабел
 • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
Levenhuk_Astroplanetariums-Star_Sky_P1-P2-Product_Manual.pdf
34,95 лв.
Базова цена: 34,95 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
2+
Материал
Пластмаса
Размер на опаковката
16 x 12 x 11 см
Тегло с опаковката
0,350 кг
Гаранция
10 години
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

 • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

 • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.