Астропланетариум Levenhuk LabZZ SP30

 • Марка: Levenhuk
 • Кат. номер: 78766

Levenhuk LabZZ SP30 е астропланетариум с футуристичен дизайн и отлична мултимедийна система. Можете да се възхищавате на звездите и Луната и да пуснете Северното сияние в дома си! И всичко това, докато слушате любимата си музика от Вашия смартфон, възпроизвеждана от планетариума чрез Bluetooth. Устройството включва дистанционно управление за конфигуриране от разстояние, а освен това поддържа и гласово управление. Изображенията се прожектират върху стената или тавана; може да бъде избрана оптимална яркост за всички условия на осветяване. Това е страхотен подарък за любители на космоса от всички възрасти!

 

Основни характеристики на Levenhuk LabZZ SP30:

 • Атрактивен дизайн, напомнящ за научнофантастичен филм
 • Няколко режима на работа, включително режим „Луна“ и режим „Северно сияние“
 • Музика чрез вградения високоговорител
 • Широка гама от опции за дистанционно управление
 • Дизайн в два цвята по избор: черен или бял

 

Levenhuk LabZZ SP30 е стилен и многофункционален астропланетариум, който ще впечатли деца, тийнейджъри и възрастни. Той предлага възможността да се любувате на звездното небе и Северното сияние, прожектирано на тавана на стаята Ви, докато слушате музика. Благодарение на оригиналната си форма с множество стени, астропланетариумът наподобява устройство от света на научната фантастика – такъв подарък ще направи голямо впечатление на феновете на Космическата сага. Уникалният дизайн ще украси всеки апартамент, ще забавлява гостите на детски партита и ще създаде уникална атмосфера в която и да е стая през нощта. Можете да регулирате яркостта на прожекциите според желанието си.

 

За максимален контраст и яснота е най-добре да изключите осветлението и да спуснете завесите. Поставете астропланетариума върху равна хоризонтална повърхност на разстояние 1,5–2 метра от тавана или от бяла стена и можете да започнете прожекцията. За избор на режим и настройки използвайте бутоните на предния панел. Предлага се и лесно за използване дистанционно управление (включено в комплекта). Изберете какво искате да прожектирате, без да ставате от дивана: множество звезди, Северното сияние или спътниците на Земята.

 

За удобство и още по-голямо удоволствие, Levenhuk LabZZ SP30 може да възпроизвежда музика от мобилно устройство, като се свързва с Вашето мобилно устройство чрез Bluetooth. Можете да превключвате песните и да регулирате силата на звука чрез дистанционно управление. Налична е и опция за гласово управление.

 

Моля, обърнете внимание: напрежението на USB порта на компютъра е недостатъчно за ефективна работа на устройството. Необходимо е да свържете устройството към променливотоковия адаптер (включен в комплекта) или зарядно устройство за смартфон с USB конектор.

 

Основни характеристики:

 • Цветни прожекции на космоса и полярни светлини към любимата Ви музика
 • Светодиод, лазер, високоговорител с Bluetooth връзка
 • Таймер и функция за автоматично изключване след 4 часа
 • Дистанционно или гласово управление за превключване на прожекции и музикални записи
 • Когато захранването се изключи, устройството автоматично записва Вашите настройки

 

Комплектът включва:

 • Астропланетариум
 • USB кабел (тип C)
 • Дистанционно управление
 • Променливотоков адаптер
 • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
Product_manual-Astroplanetariums-Labzz-SP30.pdf
129,95 лв.
Базова цена: 129,95 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
5+
Размер на опаковката
18 х 12 х 11 см
Тегло с опаковката
0,550 кг
Гаранция
Доживотна
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

 • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

 • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.