Астропланетариум Levenhuk LabZZ SP20

 • Марка: Levenhuk
 • Кат. номер: 78768

Levenhuk LabZZ SP20 е астропланетариум, който ще спечели сърцата не само на децата, но и на възрастните. Той Ви дава възможност да се възхищавате на звездите и мъглявините направо в стаята си, като просто ги прожектирате върху стената или тавана. Благодарение на дистанционното управление можете да изберете режим и да контролирате движението на прожекцията, без да ставате от дивана. Налични лазерни и светодиодни прожекции с регулируема яркост. Звездният фон, който създава спокойна атмосфера в спалнята преди сън, е страхотна идея за декорация на парти или Вашето предпочитано място за заснемане на креативни видеоклипове.

 

Основни характеристики на Levenhuk LabZZ SP20:

 • Цветни лазерни и светодиодни проекции на звезди и мъглявини
 • Регулируема яркост и движение на прожекцията
 • Дистанционното управление го прави лесен за използване от деца
 • Предлага се в сив или бял цвят

 

Астропланетариумът Levenhuk LabZZ SP20 е проектор с дистанционно управление, който е отличен подарък за любители на космоса от всички възрасти. Планетариумът има светодиодни и лазерни прожекции и предоставя цветни изображения на звезди и мъглявини. Неговият иновативен дизайн ще допълни перфектно всяка част от интериора на Вашия дом. Устройството е многофункционално не само за създаване на космическа атмосфера във Вашата спалня, но може да се използва и за фотосесии или създаване на креативни видеоклипове на фона на светлината на звездното небе.

 

Можете да постигнете най-ясна прожекция на изображение с висок контраст на разстояние от 1,5 до 2 метра от тавана при изключено осветление и спуснати завеси. Можете да прожектирате и върху светло оцветена стена. Яркостта на изображенията може да се регулира. Едно от предимствата на планетариума е неговата функция за дистанционно управление, което се осъществява с дистанционно управление с батерии (закупува се допълнително). Като допълнителна опция има и управление на движението.

 

Моля, обърнете внимание: напрежението на USB порта на компютъра е недостатъчно за ефективна работа на устройството. Необходимо е да свържете устройството към променливотоковия адаптер (включен в комплекта) или зарядно устройство за смартфон с USB конектор.

 

Основни характеристики:

 • Цветен прожектор на нощното небе – космическа атмосфера за релакс и забавление
 • Лазерна и светодиодна прожекция, мъглявини и звезди
 • Управление на яркостта и движението
 • Включено дистанционно управление

 

Комплектът включва:

 • Астропланетариум
 • Дистанционно управление
 • Променливотоков адаптер
 • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
Product_manual-Astroplanetariums-Labzz-SP20.pdf
124,95 лв.
Базова цена: 124,95 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
5+
Тегло
0,860 кг
Размер на опаковката
24 x 17,5 x 10 см
Гаранция
Доживотна
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

 • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

 • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.