Адаптер за смартфон Levenhuk A10

  • Марка: Levenhuk
  • Кат. номер: 68766

Адаптерът за смартфон Levenhuk A10 е много полезен аксесоар за всекиго, който се интересува от астрофотография или заснема дивия свят или микрокосмоса. Адаптерът Ви позволява да инсталирате на Вашия телескоп, микроскоп, бинокъл или зрителна тръба всеки модел на смартфон. Вече може да правите снимки на пръстените на Сатурн, да записвате качествени видеоклипове на препускащо стадо диви свине, да заснемате движещи се ресни и да фотографирате много други интересни неща, като ще можете да ги изпратите мигновено по имейла на своите приятели или да ги публикувате в Instagram!

 

 

 

Сглобяването е много лесно – инсталирате адаптера на окуляра на своя оптичен инструмент и след това включвате своя смартфон към адаптера. Всичко, което трябва да направите, е да включите камерата на смартфона, да я центрирате и да фокусирате Вашето оптично устройство, за да получите чисти и ясни изображения на наблюдаваните обекти.

 

 

Адаптерът за смартфон Levenhuk A10 наистина е универсален – може да го използвате с всеки модел смартфон, който е с ширина между 53 mm и 102 mm (2,1"-4"). Няма ограничение за височината на смартфона.

 

 

 

Употреба: Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Можете да намерите ревюта за този адаптер тук на amazon.com и тук на YouTube.com.

Можете да намерите подробно ревю за този адаптер тук на уеб сайта на обсерватория „Касиопея“.

 

 

 

 

 

Снимки с адаптер за смартфон Levenhuk A10, заснети от Корт Крамер:

 

Адаптерът за смартфон Levenhuk A10 идва с цветна опаковъчна кутия и е придружен от инструкции за потребителя на много езици Адаптерът за смартфон Levenhuk A10 и микроскопът Levenhuk Rainbow 2L PLUS са идеалната комбинация! Адаптерът за смартфон Levenhuk A10 е съвместим с всеки модел смартфон и е абсолютно задължителен за всички притежатели на микроскопи и телескопи.

Снимки с адаптер за смартфон Levenhuk A10, заснети от Майк Уиснър:


iPhone 6s Plus, инсталиран на 12-инчов телескоп GoTo Адаптер за смартфон Levenhuk A10, инсталиран на 12x70 бинокъл Адаптер за смартфон Levenhuk A10, инсталиран на 8x32 монокъл Адаптер за смартфон Levenhuk A10, монтиран на триножник за камера Адаптер за смартфон Levenhuk A10, монтиран на триножник за камера Адаптер за смартфон Levenhuk A10, монтиран на триножник за камера

Двоен куп Мъглявина Гира Мъглявина Пръстен Персей, Плеади, Колар, Бик 12x70 бинокъл + iPhone 6 Plus + адаптер A10 Снимка от ръка, направена с iPhone 6 Plus на монокъл
65,95 лв.
Базова цена: 65,95 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
6+
Размер на опаковката
18×10,5×5 см
Тегло с опаковката
0.165 кг
Гаранция
2 години
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.