"Равновесие" - Игра за баланс и координация, Cayro

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C858

Пригответе се! Съсредоточете се! Вземете цветна част с различна форма и цвят и я поставете на полусферата. Но бъдете много внимателни. Ако частите се разпилеят и паднат извън полусферата, то вие ще загубите играта. Останалите продължават играта, докато накрая остане един играч, който е и победител.

 

Играта съдържа общо 53 части:

  • 6 полусфери с различни цветове;
  • 15 цилиндъра;
  • 15 кубчета;
  • 15 триъгълника;
  • 2 дървени зарчета.

 

Как се играе?

 

1. Шестте полусфери се поставят на масата с гладката част нагоре.

2. Най-малкият играч започва играта. Той хвърля зарчетата. Едното зарче показва цвета, а другото – формата на частта, която играчът трябва да вземе и постави върху полусферата. Например, ако едното зарче показва жълт цвят, а другото – цилиндър, играчът трябва да вземе жълтия цилиндър и да го постави върху полусферата. 

 

Тази образователна игра е подходяща както за самостоятелно забавление, така и за споделяне от няколко души като настолна игра.

 

Играта спомага за развиване на фината моторика, координацията ръка-око, разбирането за баланс и тежест, както и логическото мислене.

 

Тя е забавна и атрактивна. Образователната игра "Равновесие" ще успее да предизвика широки усмивки по лицата на малчуганите. Единственото, което се изисква от Вас, е да проявите търпение, концентрация, логическо мислене, координация и да бъдете много внимателни, докато поставяте цветните части върху полусферите.

28,90 лв.
Базова цена: 28,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
5+
Материал
Дърво
Размер на опаковката
11 x 11 x 19 см
Брой играчи
2+, 1
Брой части
53
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.